tag:blogger.com,1999:blog-8068851670461968670.post2918539301353331101..comments2024-02-20T02:44:03.936-08:00Comments on ZapraszaMY do stołu: Domowe bezy ZapraszaMY do stołuhttp://www.blogger.com/profile/09108623921185776705noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8068851670461968670.post-88113086955494454782014-04-26T10:47:44.046-07:002014-04-26T10:47:44.046-07:00Spokojnie można dodać cukru pudru, tyle samo gram ...Spokojnie można dodać cukru pudru, tyle samo gram co zwykłego cukru. Robiłam bezy w dwóch wersjach z cukrem zwyczajnym i pudrem, żeby porównać i wychodzą tak samo. Ze zwykłym cukrem tanie, ale smak pozostaje taki samj:)<br />Pianę najszybciej ubić dodając do białek malutką szczyptę soli. Znakomicie się ubijają.<br /><br />Pozdrawiam i smacznego <br />BognaBognahttps://www.blogger.com/profile/08477979870598423545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8068851670461968670.post-16239471356851959372014-04-26T02:11:11.188-07:002014-04-26T02:11:11.188-07:00Bogna a można użyć cukru pudru? ostatnio jak robił...Bogna a można użyć cukru pudru? ostatnio jak robiłam omleta i ubijałam białka z pudrem to bardzo szybko ubiłam pianę. Próbowałaś tak zrobić? Tyle samo pudru?Zuzannahttps://www.blogger.com/profile/02866714903980767654noreply@blogger.com